Norge

Nordnorge

Frankrig

England og Wales

 
 

^Top                                                      NORGE

Om man kan lide at tage på ferie i en campingvogn er en smags sag. Det er en god måde familien kan være sammen på. Man er kke låst fast i hvor turen skal gå hen. Tiltaler stedet  ikke en, tager det ikke lang tid, at få støttebenen op og komme videre.

Sommerferien fra den 25. juni - 15. juli til Norge i 1999,  blev totalt ændret. Den var planlagt til at gå til Bergen og Vestlandet. I stedet gik den lidt nordligere. I dette tilfælde var det vejret der gjorde udfaldet. 
Dette gør det herligt at campere. Det er ikke altid forudsigeligt hvor man ender.

Læs her om den fleksible campingtur

Kan udskrives i pdf HER   

^Top                                                  FRANKRIG

Sommerferien 2002, 22. juni - 11. juli skulle gå til de varmere himmelstrøg.

Da vi sidst år havde været i Norge, skulle der lidt mere stabilt klima til. Med en tur omkring Geneve Søen, de franske alper med besøg på Mont Blanc, kørsel på en del af Napoleons ruten kunne der slappes af i Provences sol og sommer.

Det er en periode hvor der ikke er for mange turister. Det er rart når man skal ind og overnatte på en campingplads.

Peg på kortet og du vil finde flere links til hjemmesider på ruten

Læs her om sol og sommer i Sydfrankrig

Kan udskrives i pdf HER  

^Top                         NORDNORGE, SALTSTRUAMEN

Sommerferien 2004, 16. juli - 4. august skulle gå til Nordnorge og Saltstraumen. Nordeuropas stærkeste tidevandsstrøm. For første gang skulle vi krydse Polarcirklen.

Farfar havde sagt at vi skulle op hvor myggene er dobbelt motoret, da de larmer som om de har det. Dette oplevede vi ikke, da der hvor vi opholdte os, var der ikke særlig mange myg. Vi skulle ind på Vildmarksvejen og se Samerne. Det var ikke meget vi så til Samerne, men et af deres steder hvor de mødes et par gange op året. Fatmomakke.

Riksvej 17, ned langs Norges kyst er en smuk tur med flotte irgrønne fjorde, gletcher og en storslået natur.

Læs her om Nordnorge og Saltstraumen

Kan udskrives i pdf HER   

^Top                 ENGLAND OG WALES

Sommerferien 2005, 17. juni - 14. juli gik til England og Wales. Her skulle Englands bløde "bjerge" opleves og byen med verdens længste navn. 58 bogstaver. Shakespeares fødeby, stratford upon Avon og ikke mindst Stonehenge.

Kunne man køre i venstre side af vejen uden at lave ulykker ? Ja det var bla. nogle af de spørgsmål der er når man skal til England. Det var faktisk ikke så svært at vende sig til. Alle andre kørte jo også i venstre side.

 

Klik på kortet og få links til oplevelser i England og Wales.

 

SYDENGLAND 2007, CORNWALL

Brighton, Cheddar, Looe, Lands End og London var nogle af de steder der blev besøgt. Vi kan kun anbefale at tage på ferie i England. Man skal ikke være bange for at køre i venstre side af vejen. Det bliver hurtig en vane. Alle de andre køre også i denne side.

Billeder fra turen til England